Verzorgende-IG op maat

Startdatum

Volgende groep:  21 december 2022 


Algemene informatie

De MBO-opleiding Verzorgende-IG op maat is een BBL vakopleiding op niveau 3. Je leert werken vanuit de verschillende CanMEDS rollen, hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, bijvoorbeeld hulp bij de persoonlijke verzorging, methodisch werken en verpleegtechnische vaardigheden. Zorgcampus Rotterdam biedt deze opleiding op maat aan, ook al heb je nog geen diploma in de zorg. Heb je méér begeleiding nodig, dan geven we die, meer oefening in de skills? Dat kan. Zorgcampus Rotterdam staat voor haar studenten en denkt in oplossingen met maar één doel: succesvol de opleiding afronden.

Deze opleiding is ook voor ZZP’ers die werkzaam zijn in de zorg: bemiddelingsbureaus eisen van hen een diploma op niveau 3, maar scholing en stage kost kostbare werktijd. Wil je op een efficiënte én leuke manier de opleiding Verzorgende IG volgen? Zorgcampus heeft ook hiervoor een traject op maat ontworpen. Na een uitgebreide intake, bieden we je een opleiding op maat, geheel aangepast aan jouw ervaring en niveau: lessen en begeleiding waar nodig, zelfstudie waar mogelijk. Voor ZZP’ers is deze opleiding dé oplossing voor het volgen van een opleiding met een minimum aan inkomstenderving.

Opleiding Verzorgende IG (CREBO 25656)

Studieduur

12 maanden (één dag per 2 weken naar school op onze locatie in Rotterdam).

Kosten

Lesgeld € 3.900,-, licenties, examens en bijkomende kosten € 1.356,-,  (korting van € 426 als de opleidingskosten in één keer worden betaald). Voor ZZP’ers en zorgorganisaties zijn de opleidingskosten aftrekbaar van de belasting. Particulieren kunnen vanaf 1 maart 2022 maximaal € 1.000,-  aanvragen uit het STAP budget. Lees hier meer informatie over het STAP-budget.

Vooropleiding

Minimaal VMBO-diploma.

Diploma

Erkend MBO diploma Verzorgende IG (CREBO 25656)
Na diplomering ontvang je een erkend diploma Verzorgende MBO niveau 3 (CREBO 25656).

Tijden/data

Zorgcampus Rotterdam staat voor flexibiliteit en start (bij voldoende aanmeldingen) maandelijks een nieuwe groep. Wil je de Verzorgende IG opleiding volgen? Meld je hier aan voor een intakegesprek.

Praktijkuren

610 uren.

Heb je vragen? Dan kan je ook een gratis intake met ons inplannen. Klik hier om een intake te plannen

Download de brochure