OPLEIDINGEN

Het zal je niet ontgaan zijn dat we te maken hebben met enorme personeelstekorten in de zorg. Ondanks deze tekorten biedt de zorg natuurlijk ook enorme kansen voor iedereen die in de zorg wil werken of verder wil groeien naar een andere functie of verantwoordelijkheden.

Werk je als Helpende Zorg en Welzijn en wil je aan de slag als Verzorgende IG. Volg dan onze verkorte Verzorgende IG opleiding in 12 maanden.

Merk je als Verzorgende IG dat je verder wil groeien en meer verantwoordelijkheden en andere taken wil? Dan is onze opleiding MBO Verpleegkunde in 15 maanden een logisch en zeer waardevolle stap.

Het is ook goed mogelijk dat je nog niet binnen de zorg werkzaam bent maar dit wel graag wil. Kijk dan naar onze versnelde opleiding Helpende Zorg en Welzijn Plus. Binnen 6 maanden heb je een veel gevraagd diploma waarmee je in de zorg aan de slag kan. 

Of je nou instroomt binnen de zorg of juist carrière wil kies voor een opleiding. Hier kom je verder mee. Wil je baanzekerheid, volop carrière-en groeimogelijkheden kies dan voor onze versnelde opleidingen.

Ontwerp zonder titel (34)

Verpleegkundige

Om Verpleegkundige op niveau 4 te worden, kies je voor de opleiding MBO-Verpleegkunde. 

Ontwerp zonder titel (35)

Verzorgende-IG

Wil je op een efficiënte én leuke manier de opleiding Verzorgende IG niveau 3 volgen?

Ontwerp zonder titel (36)

Helpende Zorg en Welzijn

Schrijf je nu in!

Door de enorme personeelstekorten in de zorg zijn er veel mensen nodig. Met onze versnelde opleiding Helpende Zorg en Welzijn kun jij binnen een half jaar de handen aan het bed zijn.