Ontdek de voordelen van het keuzedeel helpende plus

 
📚 Ontdek een leerervaring die bij jou past! 🌟

Bij ons keuzedeel Helpende 2 Plus bieden we een unieke leerervaring die is afgestemd op jouw behoeften en leerstijl. Met een combinatie van e-learning, interactieve zoomsessies en praktische campusdagen, bieden we een uitgebalanceerde aanpak om op een efficiënte en effectieve manier nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

 

🖥️ Leer op jouw eigen tempo met e-learning 💻 

Met onze gebruiksvriendelijke e-learningplatform kun je leren op jouw eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Of je nu een vroege vogel bent of liever ‘s avonds studeert, met onze flexibele online modules kun je jezelf onderdompelen in de lesstof en je vaardigheden opbouwen.

💡 Interactieve zoomsessies voor persoonlijke begeleiding 🎓 

Naast de e-learningmodules bieden we interactieve zoomsessies waar je persoonlijke begeleiding ontvangt van ervaren docenten. Tijdens deze sessies kun je vragen stellen, de lesstof verder bespreken en profiteren van waardevolle inzichten en praktijkvoorbeelden. We staan klaar om je te ondersteunen op je leertraject.

👐 Praktische campusdagen voor hands-on ervaring 👩‍⚕️🧑‍⚕️ 

Om je verpleegtechnische vaardigheden te versterken, organiseren we twee boeiende campusdagen waar je hands-on ervaring opdoet. Hier krijg je de gelegenheid om te oefenen, te trainen en je kennis in de praktijk te brengen onder begeleiding van deskundige instructeurs. Zo kun je je vaardigheden verfijnen en je zelfvertrouwen vergroten.

Wij staan voor je klaar! 📞

 Heb je vragen of behoefte aan extra ondersteuning? Onze leercoaches en docenten staan klaar om je te helpen. Of het nu gaat om verduidelijking van de lesstof of het bieden van motivatie, wij zijn er om je te begeleiden op je leerreis en je te helpen slagen.

Wacht niet langer! 🚀

Schrijf je vandaag nog in voor het keuzedeel Helpende 2 Plus en ontdek een leerervaring die is ontworpen om jouw succes te garanderen. 

🎓 Vergroot je mogelijkheden met een erkend certificaat! 🌟

Na succesvolle afronding van het keuzedeel Helpende 2 Plus ontvang je een gewaardeerd en erkend certificaat. Dit certificaat opent de deuren naar talloze mogelijkheden op de arbeidsmarkt en biedt jou de kans om te streven naar beter betaald werk en waardevolle opdrachten. Zet de volgende stap in je zorgcarrière met vertrouwen!

💼 Word gewaardeerd door zorgaanbieders 🙌

Zorgaanbieders hechten veel waarde aan professionals met een erkend certificaat. Door het behalen van Helpende 2 Plus vergroot je je inzetbaarheid en toon je aan dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om een waardevolle bijdrage te leveren in diverse zorginstellingen. Zij zullen jouw brede kennis en ervaring waarderen en je kansen op het vinden van interessante functies vergroten.

📈 Open deuren naar beter betaald werk en opdrachten 💰

Met een erkend certificaat in handen, kun je rekenen op een grotere vraag naar jouw expertise. Je vergroot je kansen op beter betaald werk en opdrachten, wat je financiële situatie aanzienlijk kan verbeteren. Grijp de mogelijkheid om je inkomenspotentieel te verhogen en jezelf te positioneren als een waardevolle professional in de zorgsector.

🌟 Maak een waardevolle bijdrage in diverse zorginstellingen 🤝

Met Helpende 2 Plus ben je goed voorbereid om een waardevolle bijdrage te leveren in diverse zorginstellingen. Je hebt de nodige kennis en vaardigheden opgedaan om cliënten op hoog niveau te ondersteunen en te verzorgen. Je kunt met vertrouwen werken in verschillende zorgomgevingen en een positief verschil maken in het leven van anderen.

Mis deze kans niet! 🚀 

Schrijf je vandaag nog in voor het keuzedeel Helpende 2 Plus en behaal een erkend certificaat dat je mogelijkheden vergroot. 

🔑 Ontwikkel je vaardigheden in de praktijk! 🔑

Om optimaal te profiteren van het keuzedeel Helpende 2 Plus, is het belangrijk dat je een praktijkovereenkomst hebt met een erkend leerwerkbedrijf. Hier krijg je de unieke kans om de handelingen te oefenen en je praktijkexamens af te leggen, wat essentieel is voor je groei als zorgprofessional.

🤝 Werk samen met ervaren professionals 🌟

Bij een erkend leerwerkbedrijf word je begeleid door ervaren professionals die je zullen ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden. Je krijgt de mogelijkheid om in een echte zorgomgeving te werken, waar je direct waardevolle praktijkervaring opdoet.

⏰ Investeer minimaal 8 uur per week in je toekomst 📆

Om het maximale uit je leerervaring te halen, raden we aan om minimaal 8 uur per week te besteden aan je praktijkervaring. Dit stelt je in staat om regelmatig te oefenen, uitdagingen aan te gaan en je zelfvertrouwen als zorgprofessional te vergroten.

🏆 Bereid je voor op succesvolle praktijkexamens 🎓

Dankzij je praktijkovereenkomst krijg je de gelegenheid om je voor te bereiden op de praktijkexamens. Door te oefenen in een echte zorgomgeving, ben je goed voorbereid en klaar om je vaardigheden te demonstreren. Dit opent de deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden en verhoogt je waarde als zorgprofessional.

Wacht niet langer! 🚀 

Schrijf je vandaag nog in voor het keuzedeel Helpende 2 Plus en zorg ervoor dat je een praktijkovereenkomst hebt bij een erkend leerwerkbedrijf!

 

⏰ Wacht niet langer! Geef je zorgcarrière een boost! 🚀

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de volgende cruciale stap in je carrière en schrijf je in voor het inspirerende keuzedeel Helpende 2 Plus. Dit is dé kans om je kennis te vergroten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en grenzeloze kansen voor jezelf te creëren in de bloeiende zorgsector.

🎉 Exclusieve prijs voor vroege beslissers! 💰 

Om de start van deze waardevolle cursus te vieren, bieden we een unieke kans aan. Schrijf je vóór 1 augustus 2023 in en profiteer van een exclusieve prijs van slechts €850,-. Deze gereduceerde prijs is een eenmalig aanbod dat je niet wilt missen! Vanaf september zal de prijs worden verhoogd naar €1000,-. Wacht niet langer en bespaar geld door je nu in te schrijven.

💡 Investeer in jezelf en je toekomst 🌟

Door je in te schrijven voor Helpende 2 Plus, investeer je in jezelf en in je toekomst. Je krijgt toegang tot hoogwaardige kennis en vaardigheden die je zullen onderscheiden van de rest. Vergroot je waarde als zorgprofessional, maak indruk op potentiële werkgevers en open de deuren naar betere carrièremogelijkheden. Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten.

Mis deze kans niet! 📢

Schrijf je vandaag nog in voor het keuzedeel Helpende 2 Plus en geef je zorgcarrière een krachtige impuls. Vergroot je kennis, ontwikkel nieuwe vaardigheden en creëer onbeperkte kansen in de zorgsector.

icon About

Met het keuzedeel Helpende 2 Plus kun je jezelf verder ontwikkelen en nieuwe hoogten bereiken in je zorgcarrière.